Menu

APC forsikringsmæglere

Din Uafhængige pensionsrådgiver 

Om apc forsikringsmæglere

Vidste du, at banker og pensionsselskaber som udgangspunkt ikke har nogen interesse i, at du sparer penge ved at vælge en anden løsning end deres egen?

Det er her, at vi, APC Forsikringsmæglere, kommer ind i billedet. Vi har nemlig i bund og grund kun én mission: at vælge den bedste pensionsløsning for dig. I praksis betyder dette ofte, at du får en pension, der er flere hunredetusinde kr. større end din nuværende pension.

For os er det vigtigt, at vores rådgivning er helt uafhængig. Vi er derfor ansat af dig – og altså ikke af bankerne eller pensionsselskaberne.

For hovedparten af vores kunder har vores rådgivning det resultat, at kunderne opnår en stor besparelse på omkostningerne. Anbefaler vi dig fx at flytte din pensionsopsparing, så vil du med andre ord efterfølgende betale færre omkostninger, inkl. omkostninger til APC, end du samlet betalte før.

Denne forretningsmodel har været succesfuld: På kun 10 år har den gjort APC til Danmarks største mægler af pension. Således rådgiver APC Forsikringsmæglere i dag næsten 10.000 kunder. Og med 5 stjerner på Trustpilot har vi branchens mest tilfredse kunder.

Vil du blive endnu klogere på, hvem APC Forsikringsmæglere er, kan du klikke ind på virksomhedens hjemmeside eller på adm. direktør Peter Lindblads hjemmeside. APC Forsikringsmæglere er desuden til stede på en lang række sociale medier, herunder FacebookLinkedInYouTubeTwitter og Instagram. Det er også muligt at læse om APC Forsikringsmæglere på forskellige blogs: Weebly.comBanq og Omtal.dk.

God læselyst!